Om 1000 Flytt i Göteborg

FlyttfirmaVill passa på att tipsa er om en riktigt bra flyttfirma i Göteborg, nämligen 1000 Flytt AB! Det är som alla vet inte alltid helt enkelt att få fatt i en vettig flyttfirma, speciellt om man inte är miljonär - vissa flyttfirmor i Göteborg tar ju ut helt hutlösa priser. Men å andra sidan är det oerhört krångligt och omständigt att ta hand om flytten själv, särskilt om man inte har tillgång till en flyttbil - och det har ju de flesta av oss inte. Och med en vanlig bil kommer man faktiskt inte särskilt långt, jag hjälpte en polare flytta, han kör en Toyota Land Cruiser som ju är en väldigt stor bil men det räckte ändå inte till när det kom till att flytta lite större möbler.

Hur som helst, när jag själv nyligen flyttade så kollade jag runt på nätet och fastnade till slut för en flyttfirma i Göteborg vid namn 1000 Flytt. De hade bra referenser och bra priser, så jag körde på...

...och det är något som jag verkligen inte ångrar! Rejäl flyttbil, rejäla flyttgubbar, de var punktliga, artiga och trevliga, och flytten gick grymt smidigt. Mycket smidigare än andra flyttar jag varit med om.

Om du ska flytta i Göteborg med omnejd så rekommenderar jag verkligen att du anlitar 1000 Flytt, det är den flyttfirman i Göteborg som jag har bäst erfarenhet av hittills!

18 Jul 2014