Förenkla flytten

Att fylla bilen med alla saker och dra iväg mot sitt nya hem är jättekul, men det kan också bli en ganska dyr historia. Tack vare den digitala världen kan du se till att göra din flytt betydligt enklare, och jag tänkte berätta hur. 

Läs tips

Det första man kan tänka på inför en flytt är att läsa på olika bloggar och artiklar. Det finns gott om människor som stött på olika problem i samband med en flytt och som gärna delar med sig av de problemen. Då slipper du göra samma fel, och kan planera lite bättre. 

Anlita hjälp

Det spelar ingen roll om du behöver flyttstädning i Karlskrona, hyra en lastbil eller bära tunga kartonger. Det finns företag som hjälper till med det mesta. Städfirma kan ta hand om städet, och flyttfirma kan bära (och har då en egen lastbil så du slipper hyra en.) Du behöver alltså inte göra det på egen hand, och jag lovar att de du hyr in kommer att göra det betydligt snabbare än du någonsin skulle. 

Vad kostar det? 

När det gäller städning så har jag kollat in en sida som erbjuder flyttstädning i Halmstad, du hittar dem här: www.flyttstädningarhalmstad.se. De tar från 31 kronor per kvadratmeter vilket inte är så pjåkigt. Det bästa är att kolla med en städfirma nära dig och se om du kan skräddarsy den typ av städning du behöver. Och du, glöm inte RUT-avdraget! 

19 Sep 2020