Webbyrå wordpress

Wordpress är ett fantastiskt verktyg att skapa och underhålla webbsajter med. Dels så är det gratis, dels så finns det en mängd s.k. templates dvs. design och layoutmallar – många av dem gratis de också och framförallt så finns det en väldig massa s.k. plugins. Md dessa plugins så kan man få lite mer avancerade funktioner på sin webbsajt.

Om man bara ska skapa en ganska enkel sajt då det gäller design och layout – så klarar man sig ganska bra med någon template och behöver inte så stora kunskaper – det klarar de flesta. Och att installera plugins är också väldigt enkelt. Att förstå vilka plugins som finns och som man kan ha nytta av och hur de fungerar är något svårare.

Men om man vill ha en lite mer avancerad design och layout – som går utanför det som templaten erbjuder eller att den skall anpassa till företagets logga och designspråk – då blir det lite svårare. Då behöver man behärska det s.k. css-språket så att man kan gå in där och göra ändringar och styra layout och utseende.

Om man nu inte håller på med webbdesign och kanske inte varken har så stort intresse eller tid för det – då kan det vara klokt att anlita någon som kan det.

Men om man vänder sig till en traditionell s.k. webbyrå så blir det oftast ganska dyrt och det kanske passar bäst för lite större företag. Är du ett mindre företag eller tom ett enmans företag så har du inte den budgeten. Därför vill jag tipsa om en webbyrå som jobbar med wordpress utveckling men där du kan komma undan avsevärt billigare. Orsaken är – att webbyrån finns i Stockholm och Nepal !.

Ja – du läste rätt – dvs. projektledarna finns på webbyrån i Stockholm – och utvecklarna sitter i Nepal och där har man givetvis helt andra lönenivåer än i Sverige – men deras kompetens är det inget fel på.

Du kanske också behöver hjälp att frilägga bilder från sin bakgrund – för att sedan användas på webbsajten. Då kan du testa redigerabilder.com - de sitter också i Nepal och det företaget har också startats av entreprenören Björn Söderberg. Det här är väldigt vanligt då man behöver frilägga tex produktbilder från sin bakgrund – så att själva produkten syns mot en helt vit bakgrund – då kommer den oftast bäst till sin rätt.

17 Nov 2014