Anlita oss som ditt städföretag i Stockholm

StädningVad du än har för behov av städning så finns vi som ditt städföretag i Stockholm. Vi är specialister på allt från storstädning, flyttstädning, hemstädning i Stockholm till städtjänster för företag så som kontorsstädning, trappstädning, byggstädning och mycket mer.

Varför ska du anlita oss?

Vi på Städenergi har hög kompetens inom alla sorters städning och vi finns tillgängliga för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder er en städning som ni blir nöjda med och kan skräddarsy lösningar som passar ert behov.

  • Städning som passar ert behov
  • Städpersonal med många års erfarenhet
  • Nöjd kundgaranti
  • All vår personal förstår och pratar svenska
  • vår personal arbetar efter instruktioner och checklistor

Vår städpersonal arbetar efter checklistor då detta har visat sig vara ett effektivt sätt att upprätthålla kvalitén på städningen.

Du som kund i fokus

När du anlitar oss som din städfirma så kan du känna dig garanterad om att dina behov sätts främst. Vi anpassar vår städning utefter hur du vill ha det och kan alltid komma fram till lösningar ihop med dig. Vi ger lika mycket till både privatpersoner och företag då alla våra kunder är lika viktiga för oss. Vi ger även en nöjd kundgaranti till alla våra kunder som en slags försäkring. Är du inte nöjd med vår städning så åtgärdar vi det inom 48 timmar.

Kontakta oss

Anlita oss för allt från storstädning i Stockholm till en flyttstädning och få tid över till annat. Vare sig du är en privatperson eller företag så är det skönt att kunna lämna över all städning till oss och lägga tiden på andra viktigare saker. Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om oss. Du når oss enkelt via både telefon och mail.

24 Jun 2014