Behöver du ett nytt kontor?

Den svenska fastighetsmarknaden

KontorNär man letar efter lokaler och fastigheter så finns det idag så mycket man vinner på att veta i förväg, och väldigt många saker att håller reda på. Ofta blir det övermäktigt för en person med jobb, hem och familj att lägga full energi på att leta upp, vinna och sedan ordna alla byråkratiska detaljer som följer med köp eller hyrning av en ny lokal eller fastighet. I dessa fall är det skönt att ha en erfaren fastighetsförmedlare i ryggen.

Relier AB är en av Sveriges högst ansedda fastighetsförmedlare. Detta bolag jobbar från fem kontor utspridda från Malmö i söder till Luleå i norr och täcker därmed in i stort sett hela landet. För dig som är på jakt efter en ny fastighet, eller kanske ett nytt kontor, hjälper Relier till med full kraft - utan att det kostar dig ett öre.

Hitta lämpliga kontorslokaler

Det finns många olika sorters kontorslokaler och önskemålen kan se väldigt olika ut beroende på vilket företag som ska använda dem. För många företag fungerar öppna kontorslandskap bra, medan andra behöver flera mindre lokaler så att varje medarbetare får sitt eget kontorsutrymme. Och medan vissa firmor är stora, med behov av stora kontorsutrymmen, eller rent av hela kontorsfastigheter, så är andra mindre där behovet endast är en enda lokal.

Det finns några saker som kan vara bra att ha klart för sig innan man kontaktar Relier för hjälp att hitta en fastighet, ett kontor, eller en annan typ av lokal:

  • Var vill man att lokalen ska finnas? - Stad/område.
  • Hur stor respektive liten måste lokalen vara?
  • Hur mycket är man beredd att betala för kontoret/fastigheten? Köppris respektive hyrpris.
  • Hur viktigt är fastighetens skick? Vill man kunna flytta in omgående eller är man beredd att lägga tid/pengar på renovation?
  • Man bör ha placerat följande tre kategorier i en prioriteringslista: Pris, storlek, läge.

Relier hjälper dig i jakten på fastigheter till salu

Genom att använda relier.se:s sökmotor i jakten på en lämplig fastighet eller kontorslokal så får man många förslag, men även om man inte hittar det man söker där, så innebär det absolut inte att man inte kan få den hjälp man behöver från Relier AB. Nya objekt kommer in hela tiden, och personlig kontakt med ett närliggande Relierkontor gör att ens behov registreras och att chanserna för att Relier AB ska ta sig an objekt som passar just dessa behov ökar.

20 Oct 2013