Butiksjakt hjälper mig handla

rabattJag är en van näthandlare och sköter det mesta av min shopping online. På sistone använder jag riktiga butiker mest för att kolla upp olika varor, till exempel när jag skulle köpa kylskåp – först kollade jag upp en 4-5 kylskåp som passade mitt kök och vars specifikationer verkade bra, sedan gick jag till en vitvaruhandlare och kollade hur kylskåpen såg ut i det verkliga livet, hur dörrarna var, hur stort frysfack de hade och så vidare. När jag bestämt mig var det bara att bege sig ut på nätet och hitta bäst pris, jag sparade 600 kronor jämfört med vad kylen kostade i butik.

Näthandlare brukar ju kunna erbjuda bättre priser tack vare att de slipper ha kostsamma lokaler i centrala lägen, dessutom blir personalkostnaden klart lägre eftersom nätbutiker kan drivas med färre anställda – man behöver ju inga säljare, kassapersonal eller liknande.

Varje gång jag ska handla går jag först in på www.butiksjakt.se, som är en sida där man kan hitta olika rabattkoder till en rad butiker – i vintras sladdade jag t.ex. av vägen med min gamla Volvo, behövde byta kylare och framvinge, och via Butiksjakt hittade jag en butik vid namn Skruvat, där det bara var att ange registreringsnumret och välja reservdelar och få dem hemskickade, Butiksjakt hade självklart en rabattkod till denna butik.

På Butiksjakt.se listas alltså en rad kampanjer och rabattkoder till olika nätbutiker, vilket gör det till en oumbärlig källa för den som handlar på nätet ofta. Varje gång jag ska handla online kollar jag först Butiksjakt – totalt har jag sparat flera tusen genom deras rabattkoder!

2 Jul 2013