Företagsjulklappar på internet

Att köpa julklappar till anställda och kunder innebar förr i tiden antingen långtråkiga besök på en rad affärer eller att man beställde gåvor av någon konkret butik som man kände till. Nuförtiden har man dock en annan möjlighet till att köpa julklappar, nämligen att handla på internet. Det finns en rad butiker som specialiserar sig på att sälja just julklappar till företag, en av de mest välsorterade är www.julklappar.nu.

Att handla av dem är väldigt enkelt. Dels kan du sortera produkter efter pris, men du kan även bläddra igenom produkterna efter kategori – det finns gåvor för alla smaker. Består ditt företag av sportiga medarbetare? På Julklappar.nu hittar du presenter ur kategorin ”Aktivitet och uteliv”. Vill du att dina anställda ska kunna värma sig under de kalla vintermånaderna? Köp i sådant fall en snygg filt eller pläd. Självklart finns även teknikprylar, spel, väskor, knivar, alltså en lång rad gåvor som passar väldigt olika smaker.

Efter att du beställt dina varor levereras de direkt till företaget. En hel del av klapparna kan du också beställa med speciell gravering eller tryck, i sådant fall får du räkna med ca 2 veckors extra leveranstid – så var ute i god tid ifall du planerar att göra dina gåvor mer personliga. Oavsett vilket bör du försöka beställa i så god tid som möjligt. Som sig bör vid företagshandel kan du betala mot faktura.

Beställ alltså dina företagsjulklappar online inför denna jul – du kommer definitivt spara tid jämfört med att handla på andra sätt, och dessutom får du tillgång till ett mycket större urval än om du handlar på konventionellt sätt. Det blir alltså mycket lättare att hitta presenter som passar dina behov!

4 Oct 2013