Hitta lediga butikslokaler i Malmö

Är du på jakt efter en ledig lokal i Malmö?

Lokal i MalmöLediga lokaler finns det alltid i Malmö. Omsättningen på lokalerna är relativt hög eftersom företagen i denna komplexa stad är ovanligt flexibla. Man organiserar om, expanderar och intresserar sig för nya områden. Detta gör att tillgången på lediga lokaler är helt ok, men eftersom efterfrågan också är stor så gäller det att veta hur man ska bära sig åt för att få tag på just den lediga lokal som lämpar sig allra bäst för ens eget koncept.

Malmö är en till ytan ganska omfångsrik stad och centrum är relativt utspritt över ett område som sträcker sig från centralstationen ända bort till Möllevången. All denna yta utgör ett suveränt område att öppna en butik på, eftersom mängder av människor rör sig här emellan varje dag.

Malmö är en strategisk plats för en butik

Är det en butik du är på väg att öppna så är Malmö ett mycket bra val att öppna den i. Malmö har en öppensinnad och intresserad befolkning, det finns massor av utrymme för expansion i denna vackra stad.

Det är dock inte bara centrum som är intressant när man vill öppna butik i Malmö, det finns nämligen ett flertal områden inom staden som har sina egna, mindre, centrum och även i dessa finns en gynnsam marknad för butiker.

Relier AB har koll på Malmö

Du som vill öppna butik i Malmö och är på jakt efter en ledig lokal behöver inte känna frustration eftersom det finns en fastighetsförmedlare i staden som hjälper dig att finna just precis det som du söker - helt utan kostnad - Relier AB.

Relier Öresund har verkat som en magnet mellan lokaluthyrare och intressenter sedan 2009 och de tre senaste åren har företaget utsetts till Skånes bästa företag inom lokaluthyrning. Reliers tjänster kostar ingenting för dig som är på jakt efter en butik eller annan ledig lokal i Malmö.

Det går att kontakta Relier Öresund på lite olika vis:

  • Telefon: 040-30 75 00
  • E-mail: malmo[at]relier.se
  • Besöksadress: Gråbrödersg. 2, 211 21, Malmö

10 Oct 2013