Min erfarenhet av melanotan

SolaJag läste för ett halvår sedan om melanotan, ett ämne som de påstod skulle förbättra ens solbränna och göra att man var brunbränd under en mycket längre tid. Självklart var jag väldigt skeptisk till en början, det lät ju för bra för att vara sant - åka på solsemester och sedan slippa solarium under vintern! Vidare så blev jag också väldigt tveksam till att få i mig melanotanet, eftersom det administreras med hjälp av sprutor.

Men vill man bli fin får man lida pin, så går ju det gamla talesättet. För att slippa alla jävla solarium tänkte jag, fan, jag testar! Jag hade bokat en solresa till Mallorca och jag tänkte att varför inte? I värsta fall torskar jag ett par hundralappar, i bästa fall sparar jag mer än så på att slippa sola solarium.

Sagt och gjort, jag hittade en återförsäljare av melanotan och beställde, sedan stack jag iväg. Solbrännan tog bättre, det märktes efter ett par dagar, och jag blev snyggare och jämnare brun! Av biverkningarna jag läst om märkte jag bara en, och det var ökad sexlust... man blev ärligt talat rejält kåt av det här ämnet, så det var ju bra att jag var på Mallorca... man kan säga som så att det blev en riktigt rolig resa!

Brännan höll också i sig längre, absolut, dock kanske inte i så lång tid som jag hade hoppats på. Den började blekna av redan efter några veckor och efter ett par månader var jag nog lika blek som innan resan. Men det positiva var att solariebesöken verkade ge mer effekt när jag väl kommit hem, så det verkar som om melanotan absolut fungerar och jag kommer nog säkert testa det igen framöver. De har också ett annat preparat, som de marknadsför med sloganen "Gå ner i vikt med instant slim" som jag funderar på för att bli av med vinterfläsket... Är det någon av er som har någon erfarenhet av detta kanske? Funkar det bra?

 

12 Feb 2014