Rabattkod: Övningsbok Högskoleprovet 2013

rabattkodOm du ska skriva högskoleprovet 2013 är ett av de allra bästa sätten att förbereda dig på att köpa en övningsbok, för på så sätt får du en komplett bild av hela provet, du får tips och lösningstaktiker för alla delar som ingår i högskoleprovet, du får smarta genvägar serverade på ett silverfat, det är helt enkelt det enda hundraprocentiga sättet att garantera att du är 100% förberedd.

Och nu kan du få köpa övningsboken för högskoleprovet till rabatterat pris! Över 200 sidor fulla med information som har ett enda syfte – att få dig att skriva bra på högskoleprovet. En beprövad lösning utformad av pedagogiska experter och som har hjälpt tiotusentals till ett bättre resultat på högskoleprovet. Helt enkelt en kanonbok alltså!

Och nu närmar sig ju också julen, så om du känner någon som ska skriva högskoleprovet 2013 är det ju en alldeles fantastisk gåva – passa på och beställ redan idag till rabatterat pris! Hur ska du då gå till väga för att använda denna rabatt?

Det är faktiskt oerhört enkelt och kräver ingen som helst motprestation, och det tar bara någon minut för dig att beställa med rabatt. Så här gör du:

1)      Gå in på www.högskoleprovet.se 2)      Klicka dig fram till beställningssidan 3)      Längst ner ska du ange HSP10 som rabattkod

Rabatten beräknas automatiskt och du beställer din övningsbok för högskoleprovet 2013 på nätet och får hem den mot faktura inom några dagar!

14 Dec 2012