Söker du efter ett bättre webbhotell?

WebbservrarDet är skillnad på webbhotell som erbjuds i Sverige, det är en sak som är säker! För att hitta rätt från början rekommenderar jag dig att söka via forum eller välja ett webbhotell som rekommenderas av andra hemsidor. Frågar du mig idag vilket jag skulle välja så kan jag inte svara på det. Alla ha sina för och nackdelar. Man få försöka se till sitt eget bästa. Vill man ha prestanda eller mycket utrymme? Kanske spelar priset in då din budget är begränsad? Det finns mycket att gå på och jag har inte stött på ett enda webbhotell som har allt som man vill ha. Det finns inte enligt mig.

Jag hade tidigare ett företag som hette Delta webbhotell. Men jag slutade använda det för något år sen och idag verkar det se ut som att de stängt ner. Tur för mig i så fall då jag hann att flytta mina hemsidor. En hemsida jag kan rekommendera dig är webbhotell.se som jämför flera olika företag som erbjuder hosting. Pris, utrymme och recensioner går det att läsa om där. Och jag är säker på att du känner igen något/några webbhotell där som du varit nyfiken på tidigare.

2 Nov 2012