Test av Snabbfinans snabblån

Vi har precis testat snabblån från www.snabbfinans.se. Det finns många sajter att välja mellan men vi har valt att prova Snabbfinans som är en relativt ny aktör på marknaden men som enligt vad vi har hört har ett gott rykte. Som du säkert känner till snabblånas det mer och mer i dessa tider, eller smslånas som några säger. Här följer en kort resumé av vår låneupplevelse.

Lånevillkoren

Ett snabblån på 1000:- kostar 245:-, 2000:- kostar 395:- och 3000:- 545:-. Snabblånet betalas ut så snart som möjligt, beroende på bank etc. Sedan har man 30 dagar på sig att betala tillbaka hela beloppet inkl. lånekostnaden. Du måste vara 18 år och din ekonomi måste på pappret räcka till för att Snabbfinans ska se att du kan betala tillbaka snabblånet.

Ansökningsprocessen

Via formuläret på startsidan fyller man i sina uppgifter och väljer lånebelopp. Sedan får man, beroende på hur kreditupplysningen såg ut, ev. några följdfrågor för se om man enligt gällande villkor blir beviljad ett snabblån. Kommunikationen via SMS och mail fungerar bra och sajten är tydlig och användarvänlig.

Utbetalning och kundtjänst

Vi fick pengarna snabbt in på vårt konto och när en månad hade gått provade vi att kontakta kundtjänsten om vårt snabblån. Vi fick snabbt svar och vi kan varmt rekommendera ett snabblån från Snabbfinans!

12 Mar 2013