Vad skänka till sina anställda?

presentNär julen närmar sig ställer sig många företag frågan – vad ska vi ge bort till våra anställda detta år? Ska vi återigen köra på den beprövade chokladasken och julkortet, eller ska vi äntligen göra något roligare, något mer kreativt? Oftast vinner alternativ ett – det enkla alternativet. Ingen har tid, eller så finns inte orken där, eller så finns inte budgeten där, eller... ja, det kan finnas en rad anledningar till att man inte testar något nytt.

Det finns dock en kompromisslösning som fungerar underbart, en kompromiss som gagnar till alla – och den heter gåvokort jul! Genom att ge bort ett gåvokort gör du såväl något roligt som kreativt, samtidigt som det är enkelt och inte tar någon tid som helst. Genom att beställa ett gåvokort kommer den anställda själv få välja en passande gåva ur ett större urval presenter, men det är samtidigt en rätt så personlig gåva och något som är originellt. Gåvan skickas hem till den som fått gåvokortet, självklart helt utan extra kostnad.

Du beställer gåvokorten direkt på nätet och de skickas till din företagsadress. Om du har specifika önskemål så går det bra att anpassa gåvokorten genom att till exempel lägga till specifikt tryck eller ditt eget företags logotyp.

En annan bra sak med gåvokort är logistiken – ett gåvokort tar inte upp mycket plats och det är enkelt att dela ut. Men det viktigaste av allt är självklart att gåvokort brukar vara en väldigt uppskattad julklapp som verkligen sprider glädje. Ett gåvokort är också en lite mer vågad julklapp än standardklappen, men det är inget som sticker ut alltför extremt – det är alltså ingen present som kan riskera att väcka anstöt eller missförstås.

8 Oct 2013